Tannlegevakt i Kvinnherad – Vi hjelper deg med akutte tannproblemer

Bestill time online eller ta kontakt så fort som mulig ved akutte tannproblemer. Du finner vår moderne tannlegevakt sentralt plassert i Rosendal sentrum.

Vi tilbyr deg time snarest mulig. Vi hjelper deg med dine akutte tannproblemer. Vi setter av god tid til pasientene våre og gir deg den servicen du trenger. Under det første besøket legger vi vekt på ditt akutte problem. Målet vårt er en smertefri og behagelig behandling.

Vårt fokus er at behandlingen skal være så smertefri og behagelig som mulig for deg. Vi har lang erfaring med behandling av akutte tannproblemer, også med pasienter som har tannlegeskrekk.

Pris tannlegevakt i Rosendal

Vi hjelper deg få en god tannbehandling til en fornuftig pris. Du kan eventuelt få støtte fra din forsikring eller Helfo ved ulykker, tannløsning, munntørrhet, tannslitasje, manglende tenner og andre tilfeller.

Våre tannleger har direkteoppgjør i samarbeid med Helfo og hjelper deg gjerne med din forsikring. Da betaler du bare egenandel hos oss.

Et akuttbesøk (opp til 60 min.) hos tannlegevakten kan koste fra 700 – 2 900 kroner. Prisen avhenger av lengden på tannlegebesøket og hvor komplisert behandlingen er. Spør gjerne om et prisoverslag før behandlingen starter.